Man vokser med opgaven stille og roligt

Som jeg også var inde på her, så har vi gang i en større renovering af vores hus. Det er nu snart to år siden vi flyttede ind og da vi forsøger at lave så emget som muligt selv, så kan det godt tage lidt tid at nå det hele. Dertil kommer naturligvis også, at tingene koster penge og de skal også lige findes i budgettet.

Heldigvis har jeg kunne se et betydeligt fremskridt i de ting der bliver lavet og hastigheden hvormed de bliver udført. Selvom mine hænder var fint nok skruet på før og jeg havde været med til at renovere huse og andre ting tidligere, så er det sandt, at øvelse gør mester. Specielt er jeg begyndt at synes det er sjovt at arbejde med træ, hvor det tidligere mere var et nødvendigt onde.

Jeg er endda kommet så langt at jeg har lyst til at lede efter nogle aftenskolekurser hvor jeg måske kan blive endnu bedre til alt tømrerarbejde. Jeg har ikke fundet dem endnu, men tænker at de må være derude et eller andet sted.

Til sommer bliver det spændende

Lige nu er det for koldt og pengene er også afsat til noget andet, men til sommer skulle der gerne være råd til at vi kan få sat en markise op henover vores terrasseareal. Den manglede vi rigtig meget sidste år hvor sommeren jo ikke var den bedste og den meget regn og fugt gjorde, at vi ofte blev nødt til at rykke indenfor selvom temperaturen var høj nok til at vi sagtens kunne have siddet ude og spise vores aftensmad.

Inspirationen kom egentlig fra en bryllupsgave et af vores vennepar fik fra nogle af deres bekendte. Vi har efterfølgende besøgt dem efter de har fået sat markisen op og det ser bare godt ud. Jeg ved ikke rigtig hvad det er, men det giver bare en eller anden form for stilrent og dyrt look.

Det vil naturligvis komme an på hvilken model man vælger og dem der ser eksklusive ud vil også koste en pæn sum penge. Det jeg tænker på, er ikke de stribede modeller der ligner et cirkustelt. Den slags duer bare ikke mere, med mindre man også render rundt i joggingtøj og træsko.

Hvad skal vi bruge?

Som det er lige nu, så regner vi med at det vil tage en dag eller to at få den sat op og prisen kommer nok på den forkerte side af 30.000 kr. En stor investering, men vi forventer også at den kommer til at bringe os glæde mange år fremover hvis vi sørger for at passe godt på den.