Lækre reklamegaver til dine kunder

Hvilken virksomhed drømmer ikke om at give sine kunder og samarbejdspartnere en oplevelse de sent vil glemme? Med en lækker reklamegave er du sikret en plads i hjertet hos dit professionelle netværk, der med sikkerhed med glæde vil huske tilbage på mødet med dig og din virksomhed. Reklamegaver kommer i mange forskellige former og afskygninger, men de har til fælles, at de typisk vil bære noget, der relaterer tilbage til din virksomhed og som genererer en form for trafik til jeres virtuelle identitet.

Det kan eksempelvis være en kuglepen med jeres logo på eller et lækkert termokrus med jeres hjemmeside skrevet i bunden. Der findes selvfølgeligt også mere interessante reklamegaver, som du kan forkæle dine kunder med.

Reklamegaver er gode at have liggende på kontoret, men kan også tages med i firmabilen når du er på kundebesøg eller tages med på messer, konferencer og møder, hvor du møder dine kunder eller forretningspartnere. Snyd ikke dig selv for at gøre et indtryk og lad dit brand eller din virksomhed blive et kendt ansigt, der vil blive husket.

Poser med tryk

Alle mennesker nyder godt at solid opbevaringsplads, så en pose er en genial reklamegave. Posen er især smart idet den lader dine kunder eller forretningspartnere medtage eventuelle papirer, foldere, brochurer eller andet informationsmateriale direkte i posen!

Så ikke nok med, at du sender dem hjem med en potentiel handel, så bærer de også handlen hjem i en pose med din virksomheds logo, hjemmeside eller slogan på. Du kan vælge en plasticpose eller gå den ekstra mil og få trykt dit logo i en lækker mulepose i et slidstærkt materiale, som sikrer dine kunder en reklamegave, som de kan drage glæde af i lang tid. Jo længere tid dine kunder bruger reklamegaven, desto længere er du et navn på nethinden, hvilket jo er hele pointen med en reklamegave.

Posen kan efterfølgende bruges til indkøb, biblioteksbøger eller rent vasketøj, der skal hænges på snor. Så når du leverer god kvalitet til dine kunder gennem dine reklamegaver, sikrer du også dit brand eller din virksomhed en masse rampelys og dermed potentielt endnu flere kunder i fremtiden. Det kan derfor godt svare sig, at kaste penge efter holdbare, kvalitetssikrede reklamegaver.

Køb mere og spar mere

Når du indkøber reklamegaver til dine kunder gennem dit firma, er det altid en fordel at købe mere for at spare mere. Ofte er der et startgebyr for at trykke netop dit logo, så jo flere af en enhed med dit tryk på, du køber, desto billigere bliver enhedsprisen. Det er især fordel hvis du indkøber mange mindre enheder såsom kuglepenne, som hurtigt forsvinder fra virksomhedens reception, messe-standen eller firmabilen, når du møder kunder på din vej.

Det er samtidigt et let og diskret metode til at få din virksomhed ud i verden på. Du kan få kuglepenne i mange forskellige kvaliteter fra de helt billige til lækre kvalitetskuglepenne. En anden nem reklamegave er bolcher. Det er måske ikke en gave i sig selv, men bolcher med dit logo på er helt sikkert med til at forsøde tilværelsen for mange af dine kunder. Bolcherne er gode at have stående i en flot krukke på kontoret, i mødelokalet eller på konferencen.

I den lidt dyrere ende, når vi taler om reklamegaver, finder du ting som USB-stik og lommelygter. Selvom de er lidt dyrere end kuglepenne og bolcher, så giver du virkelig dine kunder en gave, som de kan drage nytte af. Når de bruger USB-stikket eller lommelygten med dit tryk på, og har en god oplevelse, vil de automatisk tænke på dig.