Kostplanen der ændrede mit liv

Jeg er i den heldige situation at jeg har fået ændret mit liv, jeg er helt ovenud lykkelig og er nærmest så jeg dirrer af spænding for at fortælle hvordan en enkel kostplan har ændret mit liv.

Jeg har i mange år været overvægtig og har i den forbindelse altid været på jagt efter en quick-fix som nemt kan hjælpe mig med min overvægt. Jeg har nu fundet en kostplan som jeg følger slavisk og jeg kan sagtens mærke at jeg taber mig konsekvent et til to kilo om ugen. Det er helt vildt, jeg har siden september tabt mig næsten 25 kilo (i starten går det hurtigere) og jeg kan være i mange af mine gamle jeans nu også det er helt vildt.

Ideen med den kostplan er at man skærer alle hvide kulhydrater væk og så kun fokuserer på at spise langsomme kulhydrater fra fx. bønner og linser. Det er et stort skift og man skal lige vænne sig til det. Morgenmad, frokost og aften skal man sørge for at spise de gode kulhydrater og noget godt og magert kød. Så skal du se kiloene rasle af dig.

Hvis du er seriøs om at gå på slankekur og du vil have en effektiv kostplan kan jeg varmt anbefale den kostplan jeg selv følger, det er helt vildt så godt det fungerer. Jeg har aldrig været mere tilpas med min egen krop.