Kør i Taxa helt gratis i København

At køre med Uber minder på mange måder om at køre med en almindelig taxa og der er utrolig mange fordele ved Uber i forhold til taxaselskaber.

Kør med Uber og få en taxatur

Der findes en lang række fordele når det kommer til at køre med Uber i forhold til at køre med et almindeligt taxaselskab. Naturligvis er der også mange lighedspunkter, for selve konceptet er på mange måder det samme fordi, at det handler om at sælge en ydelse, som i begge tilfælde er transport, hvor folk kan komme fra A til B med et køretøj. Men der stopper mange af lighedspunkterne også. For det, som kendetegner et almindeligt taxaselskab er, at alle chauffører arbejdet for taxaselskabet. Med Uber har du den fordel, at du kan få en bil direkte til din adresse og så kan du komme videre hurtigt og nemt.

Hong Kong, China July 18, 2011 : Toyota Ractis Verso test drive on  July 18 2011 in Hong Kong.

Hong Kong, China July 18, 2011 : Toyota Ractis Verso test drive on July 18 2011 in Hong Kong.

Med en app i hånden kan du hurtigt se hvilke ratings, den pågældende Uber-chauffør har fået og således kan du se om det er en taxachauffør som du har lyst til at køre med. For hvis han for eksempel kører for stærkt eller dårligt er det naturligvis ikke en chauffør, som du vil anbefale til andre Uberkunder. Og endnu værre er det hvis du læser eller hvis du endda selv læser, at chaufføren har fået en bøde for at køre for stærkt er det naturligvis heller ikke en chauffør, som du har så meget lyst til at køre med. Det er nemt at komme i kontakt med Uber fordi, at der ikke skal mere end en app til.

Hurtig kontakt og hurtig kørsel

Du kommer hurtigt i kontakt med Uber med din smartphone og derefter kan du bare gå ud på gaden og vente på en bil. Så kommer der en Uber driver og vedkommende kører dig lige derhen hvor du vil og endda til den pris, som I enten på forhånd har valgt i fællesskab eller til den gængse Uber pris. Det er nemt, at beregn pris med appen så du behøver aldrig stå der og lige pludseligt blive i tvivl om, hvorvidt du overhovedet har penge til at betale for turen fordi, at du altid på forhånd ved hvad en tur vil koste, hvilket er en af fordele ved Uber i forhold til taxachaufførerne hvor du altid kun kan sjusse dig frem til en pris, men aldrig være helt sikker.

Når først du har haft din første tur med en Uber chauffør så er der en stor sandsynlighed for, at du fremover altid vil anvende dette selskab. For det er mere fleksibelt og desuden er en anden stor fordel, at du kan give dine dårlige og gode erfaringer videre til andre Uber brugere. Dette skaber også en sikkerhed for dig fordi, at det gør, at du kan læse andres kommentarer og bemærkninger og ratings for den pågældende Uber chauffør, hvilket gør, at du ikke kan komme ud i en farlig situation med sådan en chauffør. En fordel er også slet og ret prisen, som på ingen måde lader sig sammenligne med almindelige taxitakster fordi, at de er så meget lavere. Du vil fremover spare mange penge, hvis du anvender Uber fremfor at anvende et almindeligt taxaselskab. Er du interesseret i rabatkoder, kan du ofte finde dem her: http://uber-rabatkode.dk/