Hvad jeg ønsker mig allermest til jul

Det kan godt være, at det bare er mig der er ekstra sart, men når vi knap nok er nået ud af oktober måned og butikkerne begynder at sende deres julekataloger på gaden, reklamere med at man kan købe sine gaver billigere hvis man handler tidligt og mange byer er begyndt at sætte lyskæder og lignende op… Så synes jeg bare at det er FOR tidligt.

Jeg kan da sagtens sætte mig ind i at butikkerne har det hårdt pga. krisen og at det gælder om at få mest muligt salg i kassen nu. Når folk har købt en gave for et par måneder siden, så er det mere tilbøjelige til at købe en ekstra gave når vi kommer tættere på jul og det vil naturligvis give ekstra penge i kassen hos butikkerne.

Hvis man vender det om

Hvert år forsøger jeg at vende min tankegang rundt så jeg prøver at finde nogle af de positive ting at tænke på. Eksempelvis forsøger jeg i år at have en liste over alle de ting jeg ønsker mig. Så er jeg nemlig også klar til når familien begynder at spørge hvad jeg godt kunne tænke mig.

En robotstøvsuger
I år kunne jeg rigtig godt tænke mig en robotstøvsuger. Jeg har læst meget om den og selvom der er meget delte meninger om hvorvidt den er god eller ej og om man kan undgå at støvsuge normalt, så kan jeg ikke forestille mig andet end at det må kunne tage noget af snavset og dermed gøre mit job lidt lettere. Eneste problem lige nu er at finde ud af hvilken model jeg skal vælge, men det må jeg bruge lidt mere tid på at sætte mig ind i.

En golftaske
Jeg er blevet bidt af en gal golfspiller siden jeg så Tiger Woods spille første gang. Den mand imponerer mig så meget at jeg blev nødt til at lære mere om spillet. At han så i mellemtiden har lavet en masse dumme ting er noget andet. Vi begår alle fejl og det gælder naturligvis også stjernerne. De er også kun mennesker.

En afslappende weekendtur
Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at komme lidt væk fra det hele. Bare en enkelt weekend. Arbejdet trækker tænder ud og jeg kan mærke at det er begyndt at påvirke mit humør. Jeg tror et par dage på et spahotel eller lignende kunne være med til at få mine skuldre til at falde ned på plads igen og give mig den fornyede styrke til at klare hverdagens udfordringer.

Den billige
Alle ovenstående gaver er naturligvis ret dyre, så jeg ønsker mig heldigvis også noget billigt. Et par grydelapper står jeg virkelig og mangler. Jeg laver gerne mad, men forleden brændte jeg hul i den ene grydelap og det kan altså godt gå hen og blive farligt med sådan et hul når man tager fat i varme ting.

Hvad med dig? Har du gjort dig nogle tanker om hvad du ønsker dig til jul eller synes du også at det er alt for tidligt at hele juleræset er startet op?