Hvad er de bedste hovedtelefoner til irsk folkemusik?

For nylig var jeg på jagt efter en god gave at købe min kusine, som elsker at lytte til musik på mobilen. Jeg overvejede at købe et par cd’er med Robin Thicke, som hun elsker, men jeg indså, at hun nok havde alle hans albums i forvejen. Det ledte mig til tanken om at hovedtelefoner ville være en langvarig gave. Især hvis det er nogen med god lyd. Al min research pegede på at Beats by Dre høretelefoner er de bedste hovedtelefoner på markedet.

Dr. Dre sendte beats by Dre på markedet, og de sprængte al konkurrencen af banen. Siden udgivelsen har der været mange variationer af deres høretelefoner. Der har været Beats by Dre Studio, Pro, Solo, solo HD, in ear modeller og specielle udgaver med kendte stjerner. Hvis du er på udkig efter mindre og kompakte men stadig kraftige hovedtelefoner, så er Solo modellerne det bedste bud.

høretelefoner

Den kvalitet lyden fresmtår med er blevet manipuleret af Dr. Dre, en af ​​de mest anerkendte producere i hip hop. Ifølge Dr. Dre kan du ikke høre al den musik i traditionelle hovedtelefoner. Du får med andre ord en unik lydoplevelse med disse Beats fordi du hører det som Dre selv hørte da han producerede musikken.

Hovedtelefonerne får han lavet sammen med Monster Inc. som fremstiller produkterne og har gjort det siden 2009. Ideen om at få musikkens tonalitet designet fra ørerne af en kendt producer er temmelig fascinerende. Du får at ægte oplevelse hver gang du smækker et sæt Beats By Dre hovedtelefoner over ørerne.

Mulighederne stopper dog ikke her. Du kan også få den samme overlegne oplevelse af mesterlig lyd gennem telefonsamtaler på din mobil, hvis du lytter til musik på din telefon og den pludselig ringer. Beats Solo HD har nemlig en indbygget mikrofon til opkald. Dette giver dig mulighed for at beholde dine hovedtelefoner på og nemt skifte mellem musik og opkald.

Størrelsen af hovedtelefoner du vælger, er op til dig og dine personlige præferencer. Beats Solo Hd er mindre i størrelse og er normalt markedsført primært mod forretningsfolk og unge med sans for urban chic. Af en mindre hovedtelefon er Beats Solo Hd en smule mere præsentabel end konkurrenterne, hvis de er på udkig efter bærbare mellemstore hovedtelefoner. Hvis du skal bruge hovedtelefonerne på arbejde vil jeg foreslå de sorte i stedet for én af de mere levende farver.